Aspiranten lopen verder uit

Posted on

Zaterdag 20 mei speelden de aspiranten van The Harriers uit tegen de Falcons in Lelystad. Nadat iedereen aanwezig en warmgelopen was, begon het te regenen en te hagelen, hierdoor begon de wedstrijd later dan gepland.

De eerste inning begon met een mooie slag van Lars, hij stond op het eerste honk en stal naar het derde honk waarna Casper hem met een mooie bal binnensloeg. Casper was lekker actief op de honken en maakte in de eerste inning maar liefst drie keer headfirst. Thij...men sloeg een mooie bal waardoor Casper binnenkwam.

Na de eerste inning kwam eindelijk het zonnetje door en droogde het veld weer een beetje op. Damian viel in bij de Harriers en sloeg een honkslag waarna hij heel mooi het tweede honk stal, helaas ging hij later uit op de thuisplaat. Woudt maakte deze inning een prachtige vangbal en na deze inning stond het 2-2.

In de tweede inning sloeg Thijmen de bal tegen het hek aan en door prachtige steals van Woudt en Sam stond het 2-6.

Casper sloeg in de volgende inning een mooie bal en maakte weer een mooie sliding op het tweede honk. Christiaan die ook inviel kreeg vier wijd waardoor hij naar het eerste honk mocht en een puntje scoorde. Floor was aan slag en raakte maar liefst vier keer een bal, helaas gingen deze allemaal over de backstop heen. In de laatste inning kreeg Lars (de catcher van The Harriers) een knuppel tegen zijn elleboog aan, na een korte time-out speelde hij gelukkig weer door. Woudt pitchte de wedstrijd mooi af en de wedstrijd eindigde met 9-12 winst voor de Harriers, waardoor de aspiranten nu nog verder uitlopen in de competitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *