Praktische informatie voor nieuwe leden

 


De kosten

De contributie, inclusief de bondscontributie, en exclusief de eenmalige inschrijfkosten bij de bond is afhankelijk van leeftijd per 01 januari van een jaar en bedraagt vanaf 1 juli 2014:

Leeftijd

maandcontributie

5-8 jaar

€ 10,00

9-12 jaar

€ 12,50

13-15 jaar

€ 13,75

16-17 jaar

€ 15,00

> 18 jaar

€ 18,75

Benodigdheden

Spelers zijn verplicht om tijdens wedstrijden het standaard tenue van The Harriers te dragen. Daarnaast kan extra kleding/materiaal worden aangeschaft.
Wij streven na de kosten van de kleding zo laag mogelijk te houden. Daarom hanteren wij voor het Harriers-overshirt een inruilkorting (maximaal € 20,00 retour).

Naast het verplichte tenue heb je natuurlijk ook een knuppel, een handschoen en ballen nodig. Ieder team beschikt over een aantal helmen, knuppels en ballen. Een handschoen moet iedereen zelf aanschaffen. Kleding- en/of materiaaladvies nodig?

Stuur dan een email naar kleding@theharriers.nl met als onderwerp "kleding" naar de kledingcommissie.

 

Het lidmaatschap

Het lidmaatschap bij onze vereniging loopt per verenigingsjaar (van 01 januari t/m 31 december) en wordt steeds stilzwijgend verlengd. De contributie wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld. Inning van de contributie geschiedt per automatische incasso. Het bedrag bestaat uit lidmaatschap van de vereniging, maar ook inschrijving bij de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softballbond (KNBSB). Door inschrijving en betaling van contributie ben je automatisch verzekerd tijdens trainingen en wedstrijden. Alleen wanneer de contributie voldaan wordt, kan aan trainingen/competitie worden deelgenomen.


Kantinedienst

Ieder team is verantwoordelijk voor de kantinedienst tijdens thuiswedstrijden. De minimale leeftijd voor de kantinedienst is 18 jaar. Voor de jeugdteams betekent dit dat tijdens de thuiswedstrijden ouders bij toerbeurt kantinedienst hebben (ca. 2x per seizoen). De trainer/coaches stellen het kantinerooster vast.

Vrijwilligers

Een vereniging kan niet alleen draaien op bestuur, trainers/coaches en commissies. Vrijwilligers zijn hard nodig voor bepaalde taken/functies/activiteiten. Dit betekent dat wij van al onze leden/ouders van jeugdleden verwachten dat zij hierin een bijdrage leveren.
Wij zijn momenteel op zoek naar scheidsrechters, trainers/coaches.